Handelsbetingelser

FlexVine
Ellebrinken 148
8520 Lystrup
Tlf.: +45 20 99 13 57
Cvr.nr.: 37545457

ANVENDELSESOMRÅDE

Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle handler, der gennemføres på hjemmesiden www.flexvine.dk.

BETALING

Betaling sker ved bestilling under anvendelse af nedennævnte kort, der fremgår i forbindelse med kundens gennemførelse af bestillingsproceduren: Visakort, MasterCard eller MobilePay

Beløbet debiteres, når varen afsendes.

Ved ønske om betaling ved bankoverførsel kan FlexVine kontaktes for nærmere aftale.

Når du handler med www.flexvine.dk indgås aftaler på følgende sprog: Dansk

ORDREBEKRÆFTELSE

Umiddelbart efter kundens gennemførelse af en ordre registreres ordren hos FlexVine, og der fremsendes herefter automatisk ordrebekræftelse til den af kunden oplyste mailadresse.

FRAGT OG LEVERING

Hvor dette ikke er muligt, eksempelvis fordi varen ikke er på lager i tilstrækkelige mængder, sker levering så snart det er muligt.

Leveringsomkostningen er pr. ordre kr. 67,00. Beløbet er fast og gælder op til køb for kr. 1.500, hvorefter leveringen er gratis.

FlexVine leverer i Danmark og kun til brofaste øer.

MOMS OG AFGIFTER

De oplyste priser og beløb er inkl. 25 % moms og inkl. gældende afgifter. Priserne er dagspriser.

REKLAMATIONSRET

FlexVine yder to års reklamationsret i henhold til Købeloven. Det fremhæves, at reklamationsretten er begrænset til varens naturlige holdbarhed, og at denne forudsætter, at varen er opbevaret og i øvrigt blevet behandlet korrekt.

Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Umiddelbart efter leveringen skal kunden kontrollere, at leverancen er korrekt både med hensyn til kvantum og med hensyn til, om vinene svarer til ordren. Såfremt kunden mener, at dette ikke er tilfældet, skal kunden straks give skriftlig meddelelse til FlexVine.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse. Når du returnerer varen, bedes du angive følgende: Beskrivelse af fejlen.

Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Reklamationsretten er begrænset af varens naturlige holdbarhed.
 Det præciseres, at kundens reklamationsret i alle tilfælde bortfalder to år efter leveringen.

FORTRYDELSESRET

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.flexvine.dk

Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har skriftligt meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du kan også fortryde ved at aflevere den personligt på ovenstående adresse efter aftale.

Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved en overførsel til din bankkonto, når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Du finder standardfortrydelsesformularen her.

RETURVARER

Ved kundens returnering af varer til FlexVine skal dette ske til følgende adresse:

FlexVine, Ellebrinken 148, 8520 Lystrup.

Det fremhæves, at returnering af varer alene kan ske, hvor dette følger udtrykkeligt af disse betingelser, eller hvor dette på forhånd er aftalt med FlexVine.

FlexVine accepterer ikke modtagelse af varer pr. efterkrav eller lignende, og sådanne forsendelser vil således blive afvist.

FORCE MAJEURE

FlexVine er ikke ansvarlig for forsinkelse eller for opfyldelse af nogen af sine øvrige forpligtelser over for kunden, såfremt forsinkelsen eller den manglende opfyldelse skyldes forhold uden for FlexVine direkte kontrol, eksempelvis i tilfælde af strejke, fragtproblemer, leveringssvigt, uheld eller uforudsete omstændigheder hos FlexVine eller hos FlexVine-leverandører eller fragtførere. I sådanne tilfælde udskydes leveringstiden og FlexVines opfyldelse af øvrige pligter, indtil dette kan ske uden hindringer.

TASTEFEJL

Der tages forbehold for tastefejl og lignende.

FORTROLIGHEDSPOLITIK

For at en ordre kan gennemføres, skal kunden oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Informationerne anvendes udelukkende til opfyldelse af ordren, og hvis kunden accepterer dette, til udsendelse af tilbud og andet markedsføringsmateriale. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

FlexVine sælger eller overdrager aldrig kundeoplysninger til tredjemand, og FlexVine gør ikke sådanne oplysninger tilgængelige for tredjemand.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Personoplysningerne registreres hos FlexVine og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Kunden har til enhver tid ret til at få indsigt i registrerede oplysninger om kunden samt til at få foretaget nødvendige rettelser, ligesom kunden har ret til at gøre indsigelse mod fejlagtige registreringer eller registreringer, der ikke er lovpligtige. I sådanne tilfælde rettes henvendelse til FlexVine. Dertil kan der ligeledes rettes henvendelse ved spørgsmål om beskyttelsen af personoplysninger. Som registreret hos FlexVine har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til FlexVine via e-mail:

BØRN OG UNGE UNDER 18 ÅR

Du skal være fyldt 18 år for at handle på www.flexvine.dk

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til FlexVine. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Læs mere hos Forbrugerklagenævnet.

OPLYSNING OM KLAGEMULIGHEDER

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgivet her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse.